Saturday, October 4, 2008

NEW YORK






New Yorki jõudsime õhtupoolikul siselennuga Miamist. Meil ei olnud eelnevalt broneeritud hotellikohti kuna ei teadnud täpselt kuhu või mida teeme ja kuna me alati oleme saanud suhteliselt lihtsa vaevaga ööbimise, siis ei muretsenud ka ette. Aga asi osutus siiski keerulisemaks kui arvasime. Mul oli küll väike trump tagataskus, et teadsin, kus asuvad hotellid ja mis hinnatase kuid seda, et sinna kohta on võimatu saada ma ei osanud ette arvata.
Hotelle on uskumatult väike valik suurlinnakohta, hinnatase tavapäraselt kallis. Kuid hea majutusvõimalus vaid mõneks tunniks ööks on noorte hostelid, mida me otsisime ööläbi. Kõik olid täis. Kuid lõpuks siiski leidsid poisid ühe hosteli Harlemis, mis ostus väga moodsaks ja puhtaks ning isegi hommikusööki pakuti. Hostelis ühe öö hind on 35 USD.
Suurim hostelite kett on Chelsea.

Chelsea International Hostel 251 West 20th street New York
Chelsea Center West313 West 29th StreetNew York, NY 10001

Minul ööbimisega isiklikult muret polnud, sest sain veel võimaluse viibida Urve korteris linna südames. Asukoht on ju nii soodne kesk Broadway melu, et jalutasin mõnuga ööhakul piki 46ndat tänavat piiludes sisse erinevate kohvikute akendest, kuhu õhtuks koguneb kokku korralik hulk rahvast, et juua klaasike veini ja õhtustada. Seda kõike peale mõne teatritüki eelnevat nautimist. Eelmisel korral käisime meiegi õdedega Broadway muusikali kuulamas kuid seekord mul lihtsalt selleks aega ei jätkunud. Loodan, seda teha edaspidi.

No comments: