Friday, October 5, 2007

TYRGI, DUBAI, MALDIIVID






















Olen joudnud Maldiividele. Kahjuks pole olnud voimalik enne postitusi teha, sest interneti levimisega on ikka mujal maailmas kehvad lood vorreldes Eestiga. Dubais oli korra voimalik lennujaamas yhendus saada aga mujal vahe komplitseeritud. Reis on siiani vaga hasti sujunud. Mingeid erilisi viperusi pole olnud ja vasimuski p[ole kimbutamas.
DUBAI,
vottis vastu tohutu kuumusega. Ca 45 kraadi, mis oli tegelikult valjakannatamatu. Sebisime kiiresti endale taksojuhi, kes oli tasemel, ta tegi meile vaga vaikese raha eest sellise Dubai tuuri, et me ahmisime igat minutit. Ta naitas meile koiki olulisemaid vaatamisvaarsusi kuid ka viis sellistesse kohtadesse kuhu tavainimene niisama ei satuks. Teenindus oli tasemel. Ja kui ta nagi, et mul kuumuses hakkab minestus peale tulema siis soovitas votta aeg maha ja minna Jumeirah beachile, et saADA jahutust. Ise tuli lepitud kellaajaks j'rele ja vedas meid edasi. Seega oli 24 h teenistuses ja seda v'ga moistliku hinna eest. Hetkel on Araabia maades Ramadan, mis t'hendab, et nad ei soo enne kella kuute ohtul midagi ja ei joo ka. Aga see vaatepilt, mis avaneb peale kella kuut(peale päikese loojumist) on uskumatu. See milliseid portsjoneid ja kui lyhikesze ajaga nad voivad havitada see on niiiiiiiii uskumatu, et ........ uhhhh.
MALDIIVID,
siin on toeline paradiis. Lennujaama joudes sebivad kohe agendid ringi, kes pakuvad hotelle. Yks on kindel, ei voi kohe esimese pakkumisega nousse jaada. Hinda on voimalik kaubelda vahemalt poole odavamaks aga muidugi nad teavad, et turism on nende praktiliselt ainus elualllikas seega hinnad on suhteliselt korged. Ja transport meeletult kallis, sest sa paased saartele vaid paadiga ja see on koht kust nad teenivad ja sul pole muud voimalust kui maksta. Olen Bolifushi saarel, mis on Louna Male atollis. Koik on vaga luks ja see kui sinisinine on vesi ja milline liiv - paradiis on olemas, uskuge! Teenindustase on vaga hea, koristatakse 2x paevas ja koige peale on moeldud, et sul oleks monus siin aega veeta. Saar on vaike-5 minutiga teed ringi peale. Voimalik on siin snorgeldada, sukelduda ja kalastada. Ka masshaazhiteenus olemas oma koigis variantides. Jaan siia nadalalopuni. Yritan leida voimaluse ka piltide lisamiseks. Ehk jargmise postitusega.

2 comments:

Andres said...

Ääääää,
ma tahan ka päikese kätte!
Ja pilte tahaks indlasti näha! :-PP
Andres Tartust

ummi said...

väga äge!
valisid hea aja reisimiseks, sest meil siin algas vihmaperiood ja Emajões ei saa juba ammu snorgeldada....

head reisi jätku

Urmas